maanantai 8. elokuuta 2016

Kyläblogissa tieto tiivistyy

Kyläaktivaattorin yksi tärkeä tehtävä on välittää monenlaista paikallistoimijoita hyödyttävää tietoa. Tämän blogin tarkoituksena on toimia apuvälineenä tehtävässä – haluamme koota tänne tarinoita maaseudulta iloksi ja hyödyksi sekä hyviä käytäntöjä ja esimerkkejä kyliltä ja yhdistyksistä. Tämän lisäksi blogi toimii yhtenä hankkeen tiedotuskanavana.

Pääosin kirjoittajina toimivat Kantrin kyläaktivaattori ja paikalliskehittäjä Anna Kulmakorpi sekä Pirkanmaan Leader-ryhmien tiedottaja Vilja Pylsy. Mielellämme otamme vastaan muidenkin kirjoituksia koskien kylätoimintaa, yhdistysasioita tai muuten vaan maaseutuun liittyen.

Yleishyödyllinen kehittämishankkeemme Kantrin Kyläaktivaattori toimii Tampereen seutukunnassa vuosina 2016-2017. Hankkeen tavoitteena on kylien aktivoiminen ja aktivoituminen mm. tiedotuksen ja yhteistyön saralla. Tavoitteeseen pyritään yhdistyksiä niiden omissa tarpeissa avustamalla sekä erilaisten tilaisuuksien kautta.


1 kommentti:

  1. Olisi mukava lukea, kuinka aktiivisesti Kuru on mukana. Mitä hankkeita Kurussa on menossa Pohjois-Kurun projektien lisäksi? Kuinka hankkeita saisi Kurun hyödyksi? T: Yllättäen Kyläaktivaattorihankkeen löytänyt

    VastaaPoista