perjantai 4. marraskuuta 2016

Innostaen lisää jäseniä yhdistystoimintaan


Yhdistystoiminta avartaa maailmankatsomusta. Vaikuttaminen ja hyvät, usein poikkitieteelliset ystävyyssuhteet, ovat tärkeitä. Hyvät kokemukset saavat järjestöaktiivin puhkeamaan kukkaan ja jatkamaan yhdistyksen eteen toimimista.

Innostuminen ja innostaminen ovat yhdistystoiminnassa tärkeitä voimavaroja.
-          Oikeastaan ne ovat koko hyvän yhdistystoiminnan ydin. Kaikki alkaa oman itsensä arvioimisesta ja siitä miten suhtautuu ihmisiin ja uusiin ideoihin. Tuotko iloa ympärillesi?, Innostuksesta ja innostamisesta voimaa yhdistystoimintaan tilaisuuden lauantaina 26.11. Tampereen Ahlmannilla pitävä kouluttaja Anita Mäntynen-Hakem kysyy.

Kaikille avoimessa ja maksuttomassa tilaisuudessa käydään käytännön esimerkein läpi muissa yhdistyksissä hyvin toimivia tapoja ja käytäntöjä.

Mäntynen-Hakem on ollut koko ikänsä mukana erilaisessa yhdistystoiminnassa.
-          Innostamista ja innostumista mietitään valitettavan vähän yhdistystoiminnassa. Jokaisella yhdistyksellä on kuitenkin mahdollisuus toimia innostavasti ja siten saada uusia jäseniä. Paras tulos on sellainen yhdistys, jossa ihmiset kasvavat aktiivisiksi toimijoiksi osallistumisen myötä.

Tervetuloa innostavaan kyläfoorumiin

Innostuksesta ja innostamisesta voimaa yhdistystoimintaan
la 26.11.2016 klo 12-15
Ahlmannin kartanolle, kokoustila Murulaan (os. Hallilantie 24, Tampere)

Ilmoittautumiset kahvitarjoilun vuoksi 15.11. mennessä Kantrin kyläaktivaattori Anna Kulmakorvelle: anna.kulmakorpi@kantriry.fi / p. 040 487 5848

Lisätietoa luennoitsija Anita Mäntynen-Hakemista: http://onnistus.net/anita/

Teksti Vilja Pylsy, kuva ©maaseutuverkosto, Jyrki Vesa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti